New HP Emulex Drivers (4.2.327.0) and Firmware (4.2.401.605) for VMware ESXi 5.0/5.1

https://i0.wp.com/opportunistmagazine.com/wp-content/uploads/2012/02/hp-logo.jpg

HP has released new Emulex Drivers for VMware ESXi 5.0 – 4.2.327.0
The new drivers fixes a few known issues, one being a false constant dropped packets count in vCenter performance charts/ESXTOP

Note: The drivers are now fully supported with HP Virtual Connect/FlexFabric.

  • HP Flex-10 and Flex-Fabric Supportability:

http://partnerweb.vmware.com/programs/hcl/ESX_Flex_config.pdf

  • Emulex Drivers for VMware Release Notes:

http://www-dl.emulex.com/support/elx/r32/b24/docs/vmware/vmware_relnotes_elx.pdf

  • Emulex Drivers for VMware ESX/ESXi User Manual

For ESXi 5.0/5.1, use these drivers:

  • be2net: 4.2.327.0

https://my.vmware.com/web/vmware/details?downloadGroup=DT-ESXI50-Emulex-be2net-423270&productId=229

  • be2isci: 4.2.324.12

https://my.vmware.com/web/vmware/details?downloadGroup=DT-ESXI50-EMULEX-BE2ISCSI-4232412&productId=229

  • lpfc820: 8.2.4.141.55

https://my.vmware.com/web/vmware/details?downloadGroup=DT-ESXI50-Emulex-lpfc820-82414155&productId=229

A New Emulex Firmware version was also released :4.2.401.605

  • Download
  • Resolved Issues from Firmware Version 4.2.401.6:
    1. Fixed VMware PSOD seen on AMD based servers with BE2 based cards
    2. Fixed FW memory leak with multiple logins to a redirected target
  • Resolved Issues from Firmware Version 4.1.450.16:
  1. Linux Lpfc driver loses access to LUNs causing reboots
  2. Random resets on DL585G6 server running ESXi 4.1
  3. NC553i BLOM POST shows repeated “Controller Status: Redboot Initialization start ” messages
  4. BL680c G7 POST stops on NC553i BLOM
  5. BL460c G7 powers up even if “Automatically Power On Server” is disabled in iLO
  6. NC553i Team Failover time is excessive
  7. NC551m mezz card will not connect to Cisco 3120X switch
  8. CNA firmware causes redscreen issue on BL490cG7
  9. Error after updating PXE / FW – not enough free memory
  10. NC553i using wrong IP for gateway during Tftp
  11. Citrix PVS 6.x imaging process fails after PXE boot during deployment
Advertisements
By Rotem Agmon Posted in Info

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s